Empowering Employer Brands

About Allure Agency

Bovenstaande metafoor kenmerkt de wedloop om nieuw personeel. Veel bedrijven rennen met een hoop bombarie achter kandidaten aan. Dat kan tijdrovend zijn en veel energie kosten.

Stel je nu eens voor dat je aan de slag gaat met de vlindertuin van je bedrijf: je werkgeversmerk. Je geeft deze voldoende water, stopt er tijd en energie is, waardoor je werkgeversmerk prachtig tot bloei komt. Daar laat je het niet bij, want je gaat het ook nog eens in de etalage zetten.

Zo blijft die prachtige vlindertuin niet onopgemerkt: de vlinders – ofwel kandidaten – zien je voorbij komen, lezen over je en horen zelf anderen over je vertellen. Dat nodigt wel erg uit om zelf eens een kijkje te nemen.

Bij Allure helpen we jou om een prachtige vlindertuin van een werkgeversmerk te definiëren en uit te dragen.

Empowering employer brands. Dat is wat we doen bij Allure.

Wij zijn The Sparklers

Wij realiseren werkgeluk voor werknemers en werkgevers. Hierbij focussen wij ons op MKB organisaties die een persoonlijke touch hebben.

De kracht van een winnende cultuur

Onze missie en cultuur vormen een krachtig geheel. Dat komt omdat onze cultuur de missie ondersteunt. Cultuur is namelijk de optelsom van het gedrag van iedereen binnen The Sparklers. Daarmee bepaalt het hoe we naar onze missie toewerken. Onze missie is het doel. Onze cultuur is hoe we daar komen.

 

Best wel serieus over goed werkgeverschap.

Wij zijn niet het type dat doet alsof alles perfect op de werkvloer. Maar we doen ons uiterste best om een geweldige werkplek te creëren voor onze Sparklers. Met aandacht voor het simpele feit dat we – naast kick ass professionals – ook allemaal mensen zijn. En net als de meeste mensen waarderen we persoonlijke groei, gedeeld succes en algehele transparantie.

Onze cultuur staat niet alleen in een mooi Manifest verwerkt. We brengen het ook daadwerkelijk in de praktijk. We weten binnen welke kaders we ons bewegen, en vertalen onze waarden dan ook terug in de hele employee journey: van de werving, tot de onboarding en de groeipaden binnen onze organisatie.

Maak kennis met ons team

About Allure