Ontdek wat we voor jouw bedrijf kunnen betekenen

Recente blogs

Lees hier onze nieuwste blogs!

Ontdek de kracht van employer branding

Kom in contact
  De kracht van recruitment marketing – de vlindertuin

  Wij geloven heilig in de kracht van recruitment marketing. Maar soms is het goed om eens terug te gaan naar de basis: waarom zou je in de eerste plaats aan de slag gaan met recruitment marketing?
  Dat vertel ik je graag aan de hand van een metafoor: de vlindertuin.

  Lees meer

  7 tips om je time-to-hire te verlagen

  De time-to-hire speelt een belangrijke rol in je wervingsproces. . Een kortere time-to-hire is goed richting kandidaat: hij of zij krijgt immers sneller duidelijkheid. Maar ook voor de organisatie is het voordelig: zij kunnen sneller inspelen op behoefte en achterstallige werkprocessen.
  De time-to-hire is dus een belangrijke metric. Maar hoe verlaag je deze?

  Lees meer

  Job marketing: verhoog de zichtbaarheid van uw vacatures

  Verbeter de zichtbaarheid van uw vacatures met job marketing Als bedrijf in de marketing industrie begrijpt Allure Agency als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste kandidaten aan te trekken voor uw vacatures. Het hebben van de beste mensen in uw team is essentieel voor het succes van uw organisatie. Daarom is het…

  Lees meer

  Aan de slag met jouw bedrijfscultuur

  Cultuur is het kloppend hart van je organisatie. Het vormt de basis van het succes en onderscheid je van de concurrentie. Cultuur kan dus een USP zijn en bijdragen aan jouw werkgeversmerk, maar tegelijkertijd is het ook ontastbaar. Ondanks dat we het niet vast kunnen houden, is cultuur wel vormbaar. Je kunt cultuur namelijk definiëren en naleven.

  Lees meer

  Zeven tips om je offer acceptance rate te verhogen

  Het doen van een aanbod kun je vergelijken met een huwelijksaanzoek. En wat ons betreft moet iedereen het ook op die manier benaderen.

  Helaas wordt niet iedere aanbieding als een huwelijksaanzoek benaderd. Daarmee verlaag je je offer acceptance rate.
  Hoe je deze verhoogt? Door onderstaande zeven tips te implementeren!

  Lees meer

  Allure phases model

  Een goed recruitment marketing apparaat is het fundament van groei voor je bedrijf. Groeien betekent namelijk dat het essentieel is om medewerkers aan te trekken én om ze te behouden. Dat recruitment marketing apparaat, moet dus net zo sterk staan als een op staal gefundeerd huis.

  Lees meer