Bruggen slaan tussen HR en Marketing

Webinar #4: Bruggen slaan tussen HR en Marketing

De samenwerking tussen HR en Marketing

Steeds meer bedrijven en professionals zien de benefits in van een goede samenwerking tussen Sales en Marketing. Juist daarom is het zo opmerkelijk waarom de samenwerking tussen HR en Marketing vaak uitblijft. Ontdek de meerwaarde van deze samenwerking en onze tips in de replay van het webinar!

Onze sprekers
Alfio Faro

Alfio Faro

Jeroen Tenhaeff

Over het webinar: Bruggen slaan tussen HR en Marketing

Waarom gaan wij het over de samenwerking tussen HR en marketing hebben? Ons vierde webinar komt voort uit een persoonlijke frustratie van Alfio.

“Mijn marketing verantwoordelijkheden, doelen en ook KPI’s werden niet in lijn gebracht met recruitment vraagstukken waardoor ik met sales stil kwam te staan. Geen capaciteit om nieuwe klanten aan te nemen en sterker nog, daling van klantentevredenheid door langere wachttijden en vermindering van kwaliteit. Zonde!”

In dit webinar gaan we in op deze frustratie. Iedereen kent de samenwerking tussen Sales en Marketing. Gelukkig zien steeds meer bedrijven de meerwaarde van een goede samenwerking tussen de twee afdelingen in. Het wordt tijd dat bedrijven ook inzien dat een vlotte samenwerking tussen HR en Marketing ook van grootse waarde is. Waarom en hoe een goede samenwerking tussen HR en Marketing voor successen gaat zorgen, vertellen Alfio en Jeroen je in de replay van het webinar! 

Waarom vinden HR en Marketing elkaar niet?

 • Kan een recruitmentbureau ingehuurd worden omdat het marketingbudget wordt “verspijkerd” aan diensten/productpromotie?
 • Zou een HR-medewerker of recruiter, zonder tussenkomst van marketing, een verouderde vacaturetekst op Indeed kunnen dumpen?
 • Wie hoort de salesmanager klagen over het aantal sollicitaties – Marketing of HR?
 • En dat bedrijf met 10 FTE in de groeiversnelling, kiezen zij voor een recruitment- of een recruitmentmarketingbureau?
Over Allure Agency

Allure zorgt ervoor dat arbeidsmarktcommunicatie op topniveau haalbaar wordt voor iedere organisatie. Zo helpen we jouw bedrijf om gevonden te worden door toptalent.

Heb je vragen over LinkedIn posting? Of wil je meer weten over de voordelen en implementatie? Plan dan een vrijblijvend gesprek met ons in!

Ontdek de kracht van recruitment marketing

Neem contact op met Allure om vrijblijvend te kijken naar de mogelijkheden voor jouw recruitment marketing

Spreken we je snel?
  Schrijf je in voor ons volgende webinar

  Neem contact op met Allure om vrijblijvend te kijken naar de mogelijkheden voor jouw recruitment marketing

  Ons volgende webinar vindt plaats op 17 januari 2024. 
  Houd onze website in de gaten voor meer informatie.

  Meer blogs