LinkedIn posting voor Didier

LinkedIn posting voor Didier

Bij ons, Sparkling People International, gaat content delen verder dan lukraak berichten plaatsen. Ons hele team werkt samen om onze kernwaarden en boodschap op een persoonlijke manier te delen. Met "we" bedoel ik elk individu binnen onze organisatie. We halen inspiratie uit de unieke persoonlijke aspecten van elk teamlid.

“Ik ben het zat”

Zo begon de LinkedIn post van Didier. Wat was hij dan zat?

Het feit dat werkgevers in zo’n traditionele manier van werken blijven hangen: van 9 tot 5, op een vaste plek, in Nederland. Het is meer regel dan uitzondering. Toch geven veel kandidaten die hij spreekt aan behoefte te hebben aan iets anders: de mogelijkheid om vanuit huis te werken, op workation te gaan of om een aantal maanden per jaar vanuit het buitenland kunnen werken.

Blijkbaar sneed Didier hier een topic aan, dat veel mensen aansprak. Dat blijkt wel uit de volgende data:

  • 1.662.000 impressies
  • 10.882 likes
  • 845 commentaren
  • 77 reposts

We durven dit dan ook een viral post te noemen. Was dit een op zichzelf staand iets? Ja, de post haakte in op een trending topic dat mensen aanspreekt. Maar, het is kortzichtig om het alleen daar aan toe te wijzen.

Didier is namelijk ook iemand die structureel, twee keer per week, een LinkedIn post deelt. Een veel terugkerend onderwerp in die posts is remote werken. Daarom durven we ook te stellen dat zijn consistentie (twee keer per week posten) en focus op een onderwerp (remote werken) bij hebben gedragen aan het immense bereik van deze post.

Het hebben van een LinkedIn content strategie is daarvoor belangrijk. Wil je met losse flodders schieten? Of schiet je met scherp? Een goede content strategie zorgt namelijk voor focus en consistentie. Wat ons betreft de key ingrediënten voor succes. 

Ontdek de kracht van LinkedIn posting

Zie jij het belang van LinkedIn posting in, maar weet je niet waar je moet beginnen? Of vind je het lastig om focus aan te brengen? Plan dan eens een vrijblijvend gesprek in en ontdek welke mogelijkheden Allure jou kan bieden!

Meer cases