RPO

Klimaatroute

“We verstaan elkaars cultuur en werksfeer, dat maakt het tot een succes”

Details

4 maanden

28 uur per week

Recruitment process outsourcing

Highlights

Sourcing

Intakes

Kandidaten

In gesprek met Malou, HR manager bij Klimaatroute

Een scale-up die zich dagelijks bezighoudt met het versnellen van de energietransitie. Met 250+ collega’s helpen ze ondernemers, bewoners en sportverenigingen met de implementatie van slimme energiebesparende maatregelen

 

Malou, waar lag de uitdaging?

“Wij stonden voor de uitdaging om binnen een korte tijd een grote hoeveelheid mensen aan ons team toe te voegen. Omdat wij zelf onvoldoende capaciteit hadden om deze klus te klaren zijn wij met Allure in gesprek gegaan. We zijn op zoek gegaan naar een partner die niet alleen een zogenaamde “CV schuiver” is maar die gepassioneerd is om mensen met elkaar te verbinden en als een ware matchmaker aan elkaar te koppelen.”

 

Hoe heeft onze RPO dienst uitgepakt?

“Michelle is echt onderdeel geworden van ons HR en Recruitment team. Een doortastende, proactieve en positieve zonnestraal! Binnen een week was zij al van waarde voor ons team. Ze staat makkelijk in contact met kandidaten, het team en collega’s. Het is knap hoe zij binnen een hele korte tijd als een echte collega werd ervaren door onze collega’s!”

 

Hoe hebben jullie de samenwerking ervaren?

“De samenwerking met Allure is positief ervaren. Op regelmatige basis werd er ingecheckt en gevraagd naar de tevredenheid over de samenwerking. We verstaan elkaars cultuur en werksfeer, dat maakt het tot een succes..”


En Malou, zou je ons aanraden aan andere bedrijven? 

“Absoluut!”

Implementatie ATS-systeem

Sollicitatiegesprekken

Vacatureteksten

Samenwerking (Business) Managers

Workflows creëren 

Michelle aan het woord

“De afgelopen maanden ruilde ik het kantoor van Allure, voor gemiddeld 3,5 dag per week, in voor het kantoor van Klimaatroute. Hier lag een mooie uitdaging op mij te wachten. 

“In vier maanden tijd hebben we 15+ nieuwe collega’s aan het team van Klimaatroute mogen verwelkomen, is er een nieuw ATS systeem geïmplementeerd en zijn er meerdere workflows gecreëerd”. 

Ontdek de kracht van RPO

Staat jouw HR afdeling voor een recruitment uitdaging? Michelle gaat graag het gesprek en de uitdaging aan!