Alfio Faro

Hoi, ik ben Alfio!

Ik ben op een missie om bedrijven te helpen hun werkgeversmerk aantrekkelijk te maken en daarmee kandidaten te verleiden.

Gefascineerd door hoe mensen keuze maken, heb ik een achtergrond in psychologie en een track record in marketing. Na een loopbaan waarin ik verschillende marketing rollen heb mogen vervullen, merkte ik keer op keer dat employer branding een remmende factor kan zijn voor organisatie groei.

Personeelstekorten zijn vaak een reden om de focus van sales en marketing te verschuiven naar mens en de cultuur. Met een sterke employer branding startegie kun je alle aspecten van organisatiegroei faciliteren. Je klanten vinden het namelijk ook belangrijk om te weten hoe je met je medewerkers omgaat.

Zonder een duidelijke positionering heb je geen onderscheidend werkgeversmerk. Dit creƫer je niet met twee medewerker introductie blogs en een LinkedIn bericht. Een onderscheidend werkgeversmerk die consistent wordt uitgedragen, helpt om herkenbaar te zijn en de juiste kandidaten aan te trekken.

Wil jij ook werken aan een onweerstaanbaar werkgeversmerk waar je blij van wordt?

Begin vandaag met de allure scan of plan direct een kennismaking in.Kom met mij in contact

  Onze kernwaarden

  Het Allure Team

  Alfio Faro

  Co-Founder

  Tessa-Sintenie

  Tessa Sintenie

  Co-Founder

  Jeroen Tenhaeff

  Partner

  Didier van Heezen

  Creative

  Emmanuel-van-Ommen

  Emmanuel van Ommen

  Marketeer