Empowering employer brands

Bij Allure werken we in drie fasen:

De eerste fase staat in het teken van scannen. We brengen jouw recruitment marketing apparaat in kaart en kijken of er discrepanties zijn tussen hetgeen wat je uitdraagt en hetgeen medewerkers ervaren.
Op basis daarvan ontvang je een empower plan, waarin vervolgstappen en acties zijn opgenomen om jouw recruitment marketingapparaat te laten bloeien.

In de empower fase zetten we jouw employer brand in z’n kracht. Aan de hand van het empower plan tillen we je recruitment marketing naar een volgend niveau. We gaan aan de slag met het fundament door te kijken naar je branding, corporate uitingen en andere documentatie.

Oftewel: verleiden. Dat is wat we in de laatste fase doen. We verleiden talent om bij je te solliciteren door te werken aan uitingen op je website, op socials en via ads. Daarnaast creëren we ambassadeurschap via LinkedIn onder je huidige medewerkers. Alles om nieuw talent aan te trekken en huidig talent te behouden!

 

Geloof jij in de kracht van recruitment marketing?

En wil jij aan de slag met je employer branding? We gaan graag met je aan de slag! We zorgen ervoor dat arbeidsmarktcommunicatie op topniveau haalbaar wordt voor iedere organisatie. Zo helpen we jouw bedrijf om gevonden te worden door toptalent! En dat alles, natuurlijk, met een hele grote glimlach.

Ontdek hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen

  • Op werkdagen binnen 24 uur antwoord.
  • Vrijblijvend contact en advies op maat. 

Start vandaag met het verbeteren van jouw employer brand!
    Recente cases