Fase 3: ALLURE

ALLURE

Oftewel: verleiden. Dat is wat we in de laatste fase doen. We verleiden talent om bij je te solliciteren door te werken aan uitingen op je website, op socials en via ads. Daarnaast creeëren we ambassadeurschap via LinkedIn onder je huidige medewerkers. Alles om nieuw talent aan te trekken en huidig talent te behouden!

allure scan fase 3: allure - vacatures

Vacatures

We schrijven sprankelende, SEO-proof vacatureteksten, die talent verleiden om bij jou te solliciteren. We zorgen ervoor dat de juiste tone-of-voice wordt meegenomen, zodat we de juiste mensen aanspreken.

allure scan fase 3: allure - blog posting

Blog posting

Aan de hand van blogs maken we je beter vindbaar op vooraf gedefinieerde zoektermen. Ook delen we kennis, leuke inzichten en bedrijfscultuur.

allure scan fase 3: allure - linkedin messaging

LinkedIn messaging

Met LinkedIn messaging schrijven we potentiële nieuwe collega’s aan. Dit doen we niet met standaard berichten als “Hoi, zoek je een nieuwe baan”, maar door echt de connectie op te zoeken met iemand.

Job boards

Job boards helpen om je vacatures bij een breder publiek onder de aandacht te brengen. We geven advies over welke job boards bij jouw vacatures passen en helpen bij de implementatie ervan.

LinkedIn content

Met onze LinkedIn Content service zetten we een LinkedIn strategie op samen met jouw medewerkers. Creëer ambassadeurs aan de hand van content topics! We bieden de mogelijkheid om content te creëren, deze te implementeren en uit te voeren, en om community management te doen. Draag jouw employer brand uit via medewerkers!

Ads

We zetten sprankelende ads op die talent verleiden bij jou te solliciteren. We creëren de ads, onderhouden ze en optimaliseren ze.

De Allure fase

De Allure fase kunnen we door laten lopen, zo lang als je wilt. We blijven natuurlijk kijken naar manieren om te optimaliseren, zodat jouw recruitment marketing apparaat in optima forma blijft.

Ontdek hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen

  • Op werkdagen binnen 24 uur antwoord.
  • Vrijblijvend contact en advies op maat. 

Start vandaag met het verbeteren van jouw employer brand!