Ontdek ons 

Empower plan

Medewerkers zijn je grootste goed. Daarom is het belangrijk om de juiste mensen aan te trekken en te verbinden aan je bedrijf. Met ons Empower Plan kijken we naar optimalisaties in je huidige recruitment marketing apparaat en werken we een verbeterplan uit. Zo kun jij aan de slag met het verleiden en behouden van talent.

Over het Empower plan

Is je bedrijf aan het groeien, maar heb je moeite met het aantrekken van talent? Of vind je het juist moeilijk om medewerkers te behouden? Met een Empower Plan helpen wij je om een ijzersterk recruitment marketing apparaat op te tuigen.

Een groeiend bedrijf is prachtig, maar brengt soms ook uitdagingen. Want hoe zorg ik ervoor dat ik genoeg medewerkers aan boord heb om die groei in goede banen te leiden? Er staan zoveel vacatures open, waardoor de keuze voor werkzoekenden reuze is. Daarom is het definiëren en uitdragen van jouw bedrijfscultuur zo belangrijk. Hoe zorg je ervoor dat je bij werkzoekenden op de radar komt? Hoe zorg je ervoor dat talent voor jou kiest? En hoe zorg je voor retentie?

Ondek de kracht van ons Empower Plan!

Neem vandaag contact met Allure op om vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden. 

In ons Empower Plan geven we je handvatten om aan de slag te gaan met jouw recruitment marketing, met jouw bedrijfscultuur als basis. Het bevat een schets van de huidige situatie en een daarop gebaseerd verbeterplan. Om dit plan op te tuigen, kruipen we in de huid van een werkzoekende. We gaan op zoek naar touchpoints waarin we jouw bedrijf of vacature tegen komen. Denk hierbij aan de werken-bij site, social media accounts, vacatureteksten, maar ook aan de sollicitatie flow, recensies en video’s.

We kijken of jouw recruitment marketing apparaat goed in elkaar steekt. Als dat niet het geval is, geven we advies over hoe dat beter kan.

Aan de hand van ons Empower Plan kun jij aan de slag met het verleiden en behouden van talent.

Jouw voordelen

  • Een handleiding om zelf, of samen met ons, aan de slag te gaan.
  • Nooit een standaard plan, maar een strategie op maat voor jouw bedrijf.
  • Een plan met concrete verbeterpunten.
  • Veel resultaat in korte tijd.
  • Vooraf een duidelijk kostenplaatje, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Deze bedrijven gingen je voor

We are Keen
Sparkling People logo
Expats Mortgages logo
Les Petits kinderopvang logo
Klimaatroute
Sparkling Solutions logo

Onze werkwijze

Kick-off

In de kick-off komen we meer te weten over jouw bedrijf. Wat houdt je dienst of product precies in, waar ligt behoefte en waar loop je tegenaan? De kick-off voorziet ons van de benodigde input, informatie en documentatie, waarna we kunnen beginnen.

Aan de slag

Met de informatie vergaard in de kick-off, gaan we aan de slag. We doorlopen jouw recruitment marketing apparaat, en schrijven een plan over wat er op welke manier verbeterd kan worden.

Presentatie

Vervolgens presenteren we onze bevindingen bij jou op kantoor. We kaarten aan waar verbeterpunten liggen, en hoe deze ons inziens aangepakt moeten worden.

Vervolg

Daarna besluit je of je zelf aan de slag gaat met het Empower Plan. Wij kunnen je ook volledig ontzien in het oppakken van de verbeterpunten, maar we kunnen er ook samen mee aan de slag gaan. Meer informatie hierover vind je op onze Bloei Service pagina.

Ondek de kracht van ons Empower Plan!

Neem vandaag contact met Allure op om vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden. 

Deze recruitment marketing helden staan voor je klaar

Tessa-Sintenie

Tessa Sintenie

Co-Founder

Jeroen Tenhaeff

Partner

Emmanuel-van-Ommen

Emmanuel van Ommen

Marketeer