Fase 2: EMPOWER

EMPOWER

In de empower fase zetten we jouw employer brand in z’n kracht. Aan de hand van het empower plan tillen we je recruitment marketing naar een volgend niveau. We gaan aan de slag met het fundament door te kijken naar je branding, corporate uitingen en andere documentatie.

Allure scan fase 2: empower

Culture Code

Jouw employer brand vangen we in een document dat allure uitstraalt. Jouw brand, missie, visie, kernwaarden en andere branding komen terug in deze Culture Code.

Bijsluiter

In de bijsluiter formuleren we bijkomstigheden van het werken bij jouw bedrijf. Is er bijvoorbeeld prestatiedruk? Wordt er overgewerkt? Of zijn er andere good-to-knows voor toekomstige medewerkers? We schrijven ze op en delen ze op een ludieke manier.

Brand Identity video

De brand identity video zetten we in om jouw brand naar voren te laten komen. Deze video kun je op je website zetten, delen op je socials en onder de aandacht brengen van toekomstig talent. Een digitaal visitekaartje dus!

fase 2: empower - brand event

Brand event

Een event in het teken van jou! Dat is waar het brand event om draait. Of het nu een merk-waardige (of moeten we brand-waardig zeggen) borrel is, een festival of een diner, we zorgen dat jouw employer brand centraal staat.

Design

Behoefte aan rebranding, banners, flyers, visitekaartjes? We staan je graag bij op het gebied van design.

Google Analytics

Krijg inzicht in jouw website bezoekers. Hoe komen mensen binnen? Waar lopen ze vast? Welke paden bewandelen ze? We helpen je inzicht te krijgen in deze data, en hangen hier mooie actiepunten aan.

Werken bij site

We kijken naar je huidige ‘werken bij’ site en dragen vervolgens een verbeterplan aan om talent nog beter te kunnen verleiden.

ATS advies en implementatie

Een goed werkend ATS systeem is een belangrijke sleutel tot succes binnen recruitment. We kijken mee naar verbetermogelijkheden en begeleiden het implementatie proces.

Allure

Ook na de empower fase kun je besluiten om zelf verder te gaan met het verleiden van talent. Wij kunnen je daar uiteraard ook mee helpen in fase 3 | Allure.

Ontdek hoe we jouw bedrijf verder kunnen helpen

  • Op werkdagen binnen 24 uur antwoord.
  • Vrijblijvend contact en advies op maat. 

Start vandaag met het verbeteren van jouw employer brand!