Ontdek onze 

Allure LinkedIn service

LinkedIn is het grootste professionele netwerk ter wereld. Zonde dus, om daar niet optimaal gebruik van te maken. Samen zorgen wij voor een ijzersterk personal brand waar je jezelf en je bedrijf mee in de etalage zet. Dit zorgt voor herkenning, bedrijfsgroei en de toestroom van nieuwe leads.

Over de Allure LinkedIn service

Oké, we weten nu dat LinkedIn het grootste professionele netwerk ter wereld is. Maar hoe zorg je er dan voor dat je het optimaal benut? En waarom is dat ook voor jou interessant?

Wij geloven er sterk in dat het creëren van een personal brand, naast een employer brand, garantie biedt voor succes. Dit is niet alleen voor jou als individu, maar ook voor jouw bedrijf onmisbaar. Door een sterke personal brand op LinkedIn ben je niet alleen een ambassadeur van jouw bedrijf, maar werk je ook aan je eigen netwerk, zichtbaarheid en vindbaarheid.

Ondek de kracht van Allure LinkedIn service!

Neem vandaag contact met Allure op om vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden. 

In 2022 telde LinkedIn 9.12 miljoen Nederlandse gebruikers: grote kans dus dat je jouw doelgroep hier kan vinden. Maar de doelgroep vinden, dat kunnen we allemaal. De uitdaging ligt in het trekken van de aandacht en ze daadwerkelijk bereiken. Hoe je dit doet? Met onze LinkedIn bloei service!

Gelukkig hoef je dit niet alleen te doen, dit doen we samen.

Het creëren van een ijzersterke personal brand is namelijk een two-mans-job. Want van alles wat we doen, brengen we je op de hoogte. Het is immers jouw personal brand. En hierin staan jouw persoonlijkheid en daarmee het creëren van vertrouwen centraal.

Samen ontwikkelen we een strategie die het fundament vormt van jouw personal brand. Vanuit dit fundament gaan we aan de slag. Wat we van jou nodig hebben? Zoveel mogelijk informatie en verhalen. Het is namelijk aan ons om in jouw huid te kruipen. Om dat te kunnen doen, willen we ‘alles’ van je weten. Hoe meer jij vertelt, des te persoonlijker de posts worden. Het matchen van jouw content met jou als persoon zorgt voor vertrouwen. Als de kandidaat of klant jou vanuit LinkedIn opbelt, hebben ze al een beeld gecreëerd. Ons doel is om dit beeld gelijk te stellen aan de werkelijkheid. Het gebruiken van de juiste tone-of-voice is hierin de sleutel tot succes.

Als je met ons de samenwerking aangaat, ontzorgen we je volledig. We schrijven aantrekkelijke posts, plannen deze voor je in en zorgen voor een bijpassende foto. Voordat de posts online gaan, heb je nog alle tijd en ruimte om de posts aan te passen. Want pas als jij denkt: “Verrek, dit is precies iets wat ik ook zou kunnen schrijven”, gaan wij over tot actie en plannen we de posts in.

Naast het verzorgen van de content, bieden wij ook de mogelijkheid tot profiel optimalisatie en opvolging aan. Dit zijn extra toevoegingen die ervoor zorgen dat we echt alles uit jouw personal brand én het grootste professionele netwerk ter wereld halen!

Onze belofte? 

Een stijging in het aantal volgers, views en daarmee een aanwas van potentiële kandidaten en/of klanten.

Jouw voordelen

  • Een ijzersterk personal brand dat zorgt voor duurzame groei op lange termijn
  • Persoonlijke posts waarmee je jezelf en het bedrijf een podium geeft
  • Consistent onder de aandacht bij jouw gewenste doelgroep(en)
  • Nooit meer last van een writer’s block
  • Transparantie door middel van een gezamenlijk document, waarin jij alles kan volgen en los kunt gaan met redigeren
  • Vooraf een duidelijk kostenplaatje, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Deze bedrijven gingen je voor

We are Keen
Sparkling People logo
Expats Mortgages logo
Les Petits kinderopvang logo
Klimaatroute
Sparkling Solutions logo

Onze werkwijze

Strategie sessie

De naam zegt het misschien al, maar in deze sessie bepalen wij jouw strategie. We leren elkaar kennen en duiken de diepte in. Wat wil je met je content bereiken? En voor wie wil je je content schrijven? Door het beantwoorden van deze, en soortgelijke vragen, creëren we het fundament van jouw personal brand. Dit fundament geeft ons houvast tijdens het bouwen en staat aan de basis van alles wat we verder doen.

Content sessie

Elke 3 of 6 maanden (afhankelijk van de frequentie) plannen wij een content sessie met jou in. Tijdens deze sessie borduren we voort op de topics die in de strategiesessie bepaald zijn. Aan de hand van verhalen, vragen en best practices verzamelen wij imput voor de volgende load posts. Ook zijn hier jouw nieuwe ideeën meer dan welkom.

LinkedIn sessie van Allure

Start

Nu we voor minimaal drie maanden content hebben geschreven en geredigeerd, is het tijd voor actie. Met behulp van de LinkedIn planfunctie zetten wij alle posts voor jou klaar. Daarbij houden we rekening met de afgesproken frequentie, tijdstip en dag. Het enige dat jij hoeft te doen is het reageren op de reacties van potentiële kandidaten en klanten onder jouw post!

Evaluatie

Een ijzersterk personal brand ontstaat niet zomaar. Het bereiken van de juiste doelgroep en het creëren van herkenning kost tijd. Om ervoor te zorgen dat dit zo snel mogelijk gaat, vinden wij het belangrijk om regelmatig bij elkaar in te checken. Iedere maand leveren wij een update aan met de statistieken. Welke post deed het goed? En hoeveel bereik heb je de afgelopen periode gegenereerd? Naast de maandelijkse update, evalueren we ook tijdens de content sessies. Hierin pakken we de strategie er weer bij en kijken we samen of we nog steeds de juiste richting opgaan.

Ondek de kracht van ons Empower Plan!

Neem vandaag contact met Allure op om vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden. 

Deze recruitment marketing helden staan voor je klaar

Tessa-Sintenie

Tessa Sintenie

Co-Founder

Jeroen Tenhaeff

Partner

Emmanuel-van-Ommen

Emmanuel van Ommen

Marketeer