Ontdek

Recruitment Process Outsourcing

Wist je dat een openstaande vacature gemiddeld €350-, per dag kost?

Een flink bedrag, wat je ook in het werkgeluk van je werknemers kan investeren. Met Recruitment Process Outsourcing krijg je de beschikking over een dedicated recruiter die tevens marketing kennis meebrengt. Wij zetten de cultural fit centraal in het recruitmentproces en zijn zo in staat om duurzame matches te maken.

Over Recruitment Process Outsourcing bij Allure

Staat jullie HR of Recruitment afdeling voor een uitdaging? Of ligt jullie uitdaging in het opzetten van een sterk recruitment apparaat? Dan zit je met Recruitment Process Outsourcing goed!

In de huidige markt wordt een sterk recruitment apparaat steeds belangrijker. Kandidaten solliciteren namelijk niet meer op één vacature, maar wedden steeds vaker op meerdere paarden. Daarom is snelle opvolging nog belangrijker geworden. Toptalent ligt namelijk niet voor het oprapen en is voor je het weet alweer voorzien van een nieuwe baan.

Ondek de kracht van RPO!

Neem vandaag contact met Allure op om vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden. 

Wij vinden het belangrijk dat onze dedicated recruiter echt onderdeel wordt van jullie team. Door actief de verbinding aan te gaan, begrijpt hij of zij binnen no-time jullie bedrijfscultuur en weet deze ook te matchen met de juiste sollicitanten. Door het benaderen van de juiste kandidaten en het stellen van de juiste vragen garanderen wij een goede match. We kijken dus verder dan alleen de benodigde vaardigheden en realiseren een duurzame match. Geen quick fixes!

Naast het stroomlijnen van jullie recruitment apparaat, kijken wij ook naar kansen in jullie recruitment marketing apparaat. Van het herschrijven van vacatureteksten tot het opzetten van een social media strategie. Zo zorgen we ervoor dat talent jullie weet te vinden en ze verleid worden om bij jullie te solliciteren.

We zorgen voor de aanwas van talent, een vloeiende sollicitatieprocedure en het inrichten van interne processen. We treden op als ware sparringpartner en zorgen er samen met jullie voor, dat we alles uit de samenwerking halen.

Jouw voordelen

  • Een geoptimaliseerd recruitment (marketing) apparaat dat talent aantrekt en behoudt
  • Vacatures op de website van Sparkling People (>5000 bezoekers per maand)
  • Zoeken in eigen database met meer dan 35.000 profielen
  • Beschikking over een dedicated recruiter die flexibel inzetbaar is
  • Plug-and-play expertise

Deze bedrijven gingen je voor

We are Keen
Sparkling People logo
Expats Mortgages logo
Les Petits kinderopvang logo
Klimaatroute
Sparkling Solutions logo

Onze werkwijze

Kennismaking

Tijdens de kennismaking leren we elkaar kennen en bespreken we wat we voor elkaar kunnen betekenen. Waar ligt de uitdaging? En wat zijn jullie wensen en verwachtingen? Met een grote glimlach delen we voorbeelden en vertellen we meer over onze service.

Kick-off

Als we ons enthousiasme hebben weten over te brengen, is het tijd voor de kick-off. Een mooi moment om samen de voorwaarden vast te stellen. Hoeveel uur per week? Hoeveel dagen op locatie? Wat zijn de deliverables? Door dit van te voren af te spreken weten we precies wat we van elkaar mogen verwachten en leggen we de basis voor succes.

Evaluatie

Een goede samenwerking vinden we belangrijk. Wat ons betreft staan communicatie, transparantie en tevredenheid hierin centraal. Om dit te kunnen nastreven werken we met tussentijdse- en een eindevaluatie(s) waarin we de stand van zaken bespreken. Ons streven is een klanttevredenheid van een 8 of hoger!

Ondek de kracht van ons Empower Plan!

Neem vandaag contact met Allure op om vrijblijvend kennis te maken met de mogelijkheden. 

Deze recruitment marketing helden staan voor je klaar

Tessa-Sintenie

Tessa Sintenie

Co-Founder

Jeroen Tenhaeff

Partner

Emmanuel-van-Ommen

Emmanuel van Ommen

Marketeer