Onze missie

Samen onderweg naar wereldwijd werkgeluk

Waarom we dat doen

Werk. Een plek waar we een groot deel van onze tijd doorbrengen. Het is waar we elkaar ontmoeten. Waar we onszelf ontwikkelen. Werk kan een bron van geluk zijn in ons leven. Dit willen we voor iedereen mogelijk maken. Voor werknemers in vast dienstverband of als flexibele kracht, voor werkgevers en voor onszelf, in Nederland en daarbuiten.

Iedereen wil namelijk werken met een glimlach: wij geloven in de kracht van werkgeluk.

Hoe we daar komen

Werkgeluk is onze corebusiness. Daarom is het onze ambitie om de meest inspirerende werkgever van Nederlandse bodem te zijn. Dit doen we door uit te blinken op de volgende onderdelen: omgeving, fun, vitaliteit, ontwikkeling, richting en verbinding. Hoe we dat doen? Door onze avontuurlijke ambitie, kwaliteit en een persoonlijke aanpak. 

We zijn een vriendenteam. Dat betekent dat we elkaar uitdagen en stimuleren om te ontwikkelen. We juichen nieuwe ideeën toe, durven keuzes te maken waar we blij van worden en prikkelen elkaar om uit onze comfortzone te treden. Zo nemen we eigenaarschap over ons werk binnen The Sparklers en dragen we bij aan werkgeluk. Niet alleen aan dat van onszelf, maar ook aan het werkgeluk van werkgevers, kandidaten en intermediairs.

Ons DNA

Onze cultuur is niet een op zichzelf staand iets. Deze is namelijk gebaseerd op culturele waarden. Daarover lees je hier meer.

About Allure