Werken bij Allure

Allure breidt uit!

Allure staat aan de voorgrond van een spannende groeifase en is daarom op zoek naar jong, enthousiast marketing- en commercieel talent om ons team te versterken. Als jij een passie hebt voor marketing, verkoop, en het bouwen van merkbekendheid, willen we graag met je in gesprek komen.

Waarom werken bij Allure?

Werk aan gave projecten en bloei als professional

Wij bieden een stimulerende werkomgeving waar je de kans krijgt om je vaardigheden verder te ontwikkelen en te werken aan uitdagende projecten.

Samen groeien en winnen

Ons team is divers, inclusief en gericht op samenwerking, en we hechten veel waarde aan persoonlijke groei en professionele ontwikkeling.

Be a star!

Bij Allure krijg je de ruimte om te innoveren, te experimenteren en echt een verschil te maken.

Passie voor Employer Branding en Recruitment Marketing? Doe een open sollicitatie!

Kandidaten met Allure

Ideale kandidaten zijn recent afgestudeerden of jonge professionals met een achtergrond in marketing, bedrijfskunde, of een verwant veld. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, zowel schriftelijk als mondeling, en je bent in staat om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Ervaring met digitale marketingtools en -strategieën is een pre, net als een proactieve houding en een ondernemende geest.

allure scan fase 3: allure - blog posting

Trots op ons team

Dat zijn we op ons team van professionals dat dag in, dag uit, met passie, gedrevenheid en een grote glimlach aan het werk is. The Sparklers is het resultaat van de som van al die delen. Iedereen is dus onderdeel van het succes.

Onze medewerkers zijn ons grootste goed. Juist daarom streven we ernaar dat iedereen voldoende ruimte en mogelijkheden krijgt om volledig zichzelf te zijn en zich te kunnen ontwikkelen. Onze culturele waarden en de vertaalslag naar gedrag, dragen daar aan bij.

Samen komen we verder en zo blijven we samen werken aan onze missie: Samen onderweg naar wereldwijd werkgeluk.

Wij zijn The Sparklers

Wij realiseren werkgeluk voor werknemers en werkgevers. Hierbij focussen wij ons op MKB organisaties die een persoonlijke touch hebben.

Neem contact op met Tessa

Heb je vragen over een vacature, ons bedrijf of iets anders? Stel je vraag gerust aan Tessa.

About Allure